Boerderijcamping Agrohof

Reacties van onze gasten

23 aug 2016 – Na 5 1/2 week
Beste Jenny en Anton,
In 2002 schreven we al in dit gastenboek dat alles goed voor elkaar was op jullie camping. Intussen het 15e jaar (en de 17e keer) is het inmiddels een warm thuiskomen geworden. Nog steeds genieten we van het uitzicht. Het weer was dit jaar niet zo mooi, maar kunnen jullie ook niets aan doen, anders hadden jullie daar vast wat aan gedaan. Het heeft ons goed gedaan om hier te zijn. Hopelijk tot volgend jaar.
Ben en Fredy Mast – Groningen

Ben en Fredy Mast

Het is hier heel leuk! vind ik ten minsten, heb het heel erg naar m’n zin want je kan hier skelteren en dat vind ik erg leuk en de dieren voeren dat vind ik ook erg leuk, We waren de enigste dat vond ik grappig, groetjes

Merel, Karin & Rob

9-9-2016
Hallo Anton en Jenny
Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst.
Voor het meelopen en meteen uitleg krijgen over waar we wat konden vinden.
Mooie en rustige camping met een mooi uitzicht
Het gezellig tussendoor even een praatje maken.
Vr gr Harrie en Jolanda Pol

Harrie en Jolanda Pol

29 augustus 2016
Jenny en Anton,
Bedankt voor jullie gastvrijheid en dat wij mee mogen genieten, van jullie rust en ruimte!
Wina en Henk v/d Veen – Hoogezand

Wina en Henk v/d Veen

Drie heerlijke weken om te onthaasten, Rust, rust, zon, zon, fietsen, fietsen. We kunnen er weer tegen aan.

Janni en Herman Kruis

28 juli 2016
Hoi Anton en Jenny,
Onze vakantie van 2 weken zit er bijna op helaas.
Wat heb ik en de twee kids genoten. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid, de uitleg over de koeien en kalfjes. Iedere dag het voeren van dezelfde kalfjes zijn een feest voor de kids.
Bedankt dat we 2 weken van het leven op de boerderij hebben mogen genieten.
hopelijk tot snel.
Groetjes Jolanda, Michelle en Djaijdon uit Zwolle

Jolanda

1 juni 2016
Ik heb heerlijk geslapen op jullie camping.. en oh wat was ik blij met de yoghurt en de senseo koffie, al beter dan oploskoffie.
Ik kon het ook niet laten om van een Heineken te genieten.
Dankje wel! Ik ga jullie onthouden.
Deze pieterpadder kan er weer tegenaan!
Groetjes Pieoska

Pieoska

28 mei 2016 – 21 juni 2016
We hebben een heerlijke 3 weken gehad.
We komen het veld op en dat is voor mij een herinnering van 2005 dat heeft Jenny even nagekeken,want dat wisten wij niet meer. ook kwamen wij erachter dat mijn tante met haar gezin hier ook al waren geweest. fam boomsluiter met 11 personen.
Dat we hebben genoten van de omgeving dat kun je wel zeggen als je kijkt naar de 600 km die we hier in het rond hebben gedoold. Als we het mogen beleven komen we vast nog een keer langs. Veel liefs van de fam. de Vente uit Hilversum.
P.S. ook is hier via ons de fam de Vente uit Elp geweest.

Fam. de Vente

Hallo Jenny & Anton, Ik vond het hier echt heel leuk. De poesjes waren schattig, de koeien waren leuk en de kalfjes en de stiertjes. Ik mocht met van alles helpen, het was gewoon een top camping. Groetjes

Kimberly

Leuke, gezellige camping, we hebben erg genoten! Bedankt voor alles.

Fam. Gankema

Heerlijke camping om eens lekker tot rust te komen. Jammer dat de plichten ons weer naar huis toe roepen. Hopelijk komen we nog eens terug. Mooie tochten gemaakt in de schitterende omgeving. Groeten,

Rob en Betti Grigoletto, Purmerend

Zoals altijd, warm ontvangst, veel leuke dingen voor kinderen, lekkere toetjes, Tot volgend jaar! Groetjes

Sebastian, Vincent, Jonathan, Simone en Wess

We hebben met ons gezin een geweldige vakantie gehad. Op de boerderijcamping was al genoeg te beleven voor de kinderen, maar ook de omgeving nodigt enorm uit om erop uit te trekken. We hadden tijd tekort en waren graag langer gebleven!

Jolanda & Eddie

Helaas zit het er alweer op. Een fijne en mooie tijd op deze camping (bijna 4 weken). De aanspraak van Anton, Jenny en Richard doet een mens goed. Warme belangstelling zoals hier vind je niet overal. Op naar de volgende keer, nu al 16 keer geweest! Gastvrijheid staat hier op nummer 1.

Hartelijke groet,

Johan & Ria

Heerlijke, rustige camping. Dank voor de gastvrijheid. We hebben ook genoten van de katten, de zwaluwen en de lekkere toetjes, vooral de hangop. Groeten

Sjaak, Lissa en Marijn uit Roosendaal

Ik denk dat we het erg getroffen hebben. Schitterend weer, op een mooie camping met een wijds uitzicht en een hartelijk ontvangst.

Ben & Joke

Hartelijk dank voor de hartelijke gastvrije zorgzame ontvangst. We hebben genoten van jullie vruchten hangop, lekker gekampeerd op deze rustige camping. Onderweg wandelend langs het Reggepad. Deze comfortabele verwarmde gastenruimte was een groot genot om weer op te warmen na een koude nacht tijdens deze ijsheiligendagen.

Gerda & ruud Bruggeman uit Zoetermeer